Eperbor 0,75l Eperbor | 11,5% alk.
Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Hogyan igyuk az eperbort
Az eperbort egyszerűen úgy igyuk, ahogyan szeretjük. Akkor élvezed a legjobban, ha szuperhűtött. Adj neki tehát néhány órát a hűtőben.
Nagyszerű aperitifként egy étel mellé, hogy kibontakoztassa az étel ízvilágát, és emésztőitalként egy kiadós étkezés után. Ha éhesnek érzi magát, egy pohár eperbor éppúgy kielégíti a sóvárgást, mint egy tábla csokoládé.
Nyáron, véleményünk szerint, nem akarod majd kiengedni a kezedből ezt a rózsaszínű gyöngyszemet. Pár jégkockával vagy borfröccsként tökéletesen frissítő, és ideális alapanyag alkoholos koktélok keveréséhez (esetleg áfonyalé vagy grenadine helyett). Egyszerűen keverje össze szódavízzel és jéggel. Nem rakétatudomány, de a hatása elképesztő! Egyetlen hölgy sem tud ellenállni.
Az eperbor jól párosítható olyan ételekhez, amelyekhez édes máz vagy mártás kell. Egy epres pohárral fogyasszon sajttortát, csokoládétortát, pudingot vagy panna cottát. A bor sós ételekhez is jól illik. Szeretjük zöldségsalátával vagy grillezett vöröshúsokkal.
csomagolás, tárolás és eltarthatóság
Az eperbort 0,75 literes üvegpalackba töltjük. Kupakként kiváló minőségű parafa dugót használunk. Az eperbort hűvös, sötét helyen ajánlott tárolni - a közvetlen napfény nem tesz jót neki. A tárolási idő a szállítás dátumától számított 12 hónap. Egy felbontott palack néhány napig eláll a hűtőben, de ha már felbontották, javasoljuk, hogy még aznap este fogyassza el az Eper bort, hogy ne maradjon le a csodálatos ízekről és aromákról.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Kerti gyümölcsborok |
---|---|
Jótállás: | TOP |
Alkoholtartalom: | 11,5% vol. |
Allergének: | Szulfitok |
Besorolás: | Gyümölcsbor |
Csomagolás: | Üvegpalack |
Gyártó: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Íz: | Félszáraz |
Kupak: | Dugó |
Lejárati idő: | 1 év, felbontás után 7 nap hűtőben |
Összetevők: | Maradékcukor, eper 50% |
Származási ország: | Csehország 🇨🇿 |
Szín: | Piros 🔴 |
Tartósítószer: | Szalicilsav |
Űrtartalom: | 0,75l |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!