Mini Eperbor 0,25l Eperbor | 11% alc.
Termék részletes leírása
Az eperborról
Az alkohol és az eper mindig is tökéletes párosítás volt. Az szeszélyesen édes íz és illat nem veszett el az Eperbor készítése során sem. Amint kipattintod a dugót, bájos illat csapja meg a fejedet. Egyik korty követi a másikat, és mielőtt észrevennéd, az egész üveg elfogy.
Hogyan lehet eperbort inni
Az eperbort úgy ihatod, ahogyan csak szeretnéd. Akkor élvezed a legjobban, ha szépen behűtve fogyasztod. Adj neki néhány órát a hűtőben. Ha kevés az időd, hogy gyorsan lehűtsd a bort, próbáld ki tippjeinket a bor gyors lehűtéséhez.
Nagyszerű aperitifként az ételek ízének fokozására, vagy emésztőitalként egy kiadós étel után. Ha valami édesre vágysz, egy pohár eperbor éppúgy kielégíti a vágyadat, mint egy tábla csokoládé.
Nyáron nem akarja majd letenni ezt a rózsaszín gyöngyszemet. Pár jégkockával vagy borfröccsként tökéletes frissítő, és fantasztikus összetevője az alkoholos koktélok keverékének (próbáld ki áfonyalé vagy grenadine helyett). Akárcsak a Málnabor, egyszerűen keverje össze szódával és jéggel. Nem rakétatudomány, de a hatása elképesztő! Egyetlen hölgy sem fog tudni ellenállni.
Az eperbor jól párosítható olyan ételekhez, amelyekhez édes mártás vagy máz kell. Élvezze túrógombóc, sajttorta, csokoládétorta, puding vagy panna cotta mellé. Emellett sós ételekhez is jól működik. Szeretjük zöldségsalátához vagy grillezett vörös húsokhoz.
Tárolás és eltarthatóság
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mini kóstoló borok |
---|---|
Jótállás: | TOP |
Alkoholtartalom: | 11,5% vol. |
Allergének: | Szulfitok |
Besorolás: | Gyümölcsbor |
Csomagolás: | Üvegpalack |
Gyártó: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Íz: | Félszáraz |
Kupak: | Csavaros kupak |
Lejárati idő: | 1 év, felbontás után 7 nap hűtőben |
Összetevők: | maradék cukor, eper 50% |
Származási ország: | Csehország 🇨🇿 |
Szín: | Rózsaszín 💕 |
Tartósítószer: | Szalicilsav |
Űrtartalom: | 0,25l |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!