Mini Cseresznye bor 0,25l Cseresznyebor | 11,5% alc.
Termék részletes leírása
A cseresznyeborról
Cseresznyeborunkat a cseh és szlovák gyümölcsösökben gyönyörűen érő, gondosan válogatott cseresznyéből készítettük. Az íze bátran gyümölcsös és kellemesen édes. Ízre könnyen felismerhető, még csukott szemmel is. És az illata? Olyan, mint egy pohár cseresznyekompót!
Hogyan kell inni a meggybort
A meggybort úgy ihatod, ahogyan csak szeretnéd. Kortyolgathatod egész este, vagy élvezheted pohárszámra több napon keresztül. A vörösborhoz hasonlóan a Cherry Wine-t sem kell hűteni. Egyszerűen szobahőmérsékleten tárolja. De néhány jégkockával is üdítően frissítő.
Télen a forralt változatára esküszünk. Melegítsük fel a meggybort körülbelül 60 Celsius-fokosra (ha már elkezd habzani, ne forrjon!), és máris tökéletes forralt bort kapunk. Csak arra ügyelj, hogy ne adj hozzá fahéjat vagy szegfűszeget, mert az kibillentené az íz egyensúlyából!
A meggybor fantasztikus a főzéshez. Adja hozzá a steakből felszabaduló szafthoz, hogy kiváló mártást készítsen belőle. Ha nem tudsz ellenállni az édességeknek, feltétlenül ki kell próbálnod a cseresznyeborral készült tiramisut. Áztasd bele a mézeskalácsot, és a mennyországot fogod megtapasztalni a szádban. Vagy áztasson bele mazsolát vagy más aszalt gyümölcsöt. Még egy kissé rendhagyó lekvárt is készíthetsz belőle, amit kenhetsz... persze palacsintára. A meggybor a legjobb párosítás kiváló minőségű étcsokoládéval vagy cseresznyeborral készült desszertekkel.
Tárolás és eltarthatóság
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mini kóstoló borok |
---|---|
Jótállás: | TOP |
Alkoholtartalom: | 11,5% vol. |
Allergének: | Szulfitok |
Besorolás: | Gyümölcsbor |
Csomagolás: | Üvegpalack |
Gyártó: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Íz: | Félszáraz |
Kupak: | Csavaros kupak |
Lejárati idő: | 1 év, felbontás után 7 nap hűtőben |
Összetevők: | maradék cukor, 🍒 cseresznye: 50% |
Származási ország: | Csehország 🇨🇿 |
Szín: | Piros |
Tartósítószer: | Szalicilsav |
Űrtartalom: | 0,25l |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!