Mini Fekete ribizli bor 0,25l Fekete ribizli bor | 11,5% alc.
Termék részletes leírása
A fekete ribizli borról
Az alapborunk, a bestsellerünk, és ami a legfontosabb, az Ön kedvenc gyümölcsbora. A Fekete ribizli bornak jellegzetes aromája van, így csukott szemmel is felismeri. Íze pontosan olyan, mint a frissen szedett fekete ribizlié, mert nem szeszezett. Ez azt jelenti, hogy nem adtunk hozzá borpárlatot vagy semleges alkoholt, így a ribizli íze hiteles.
Hogyan fogyassza a fekete ribizli bort
Igya meg úgy, ahogyan szeretné. Egész este kortyolgathatod (hűtött vagy szobahőmérsékleten), vagy több napon át pohárszámra élvezheted. A gyümölcsbor a legjobb szobahőmérsékleten tárolni. De néhány jégkockával is üdítően frissítő.
Télen a forralt változatára esküszünk. Melegítsük fel a fekete ribizlibort körülbelül 60 Celsius-fokra (ha már elkezd habzani, ne forrjon!), és máris tökéletes forralt bort kapunk. Csak arra ügyelj, hogy ne adj hozzá fahéjat vagy szegfűszeget, mert az kibillentené az íz egyensúlyából!
A fekete ribizli bor kiválóan párosul vörös húsokhoz (különösen steakekhez), emmentáli típusú sajtokhoz, halakhoz, sült szelethez és túrós lepényhez. Ez a bor szó szerint tökéletessé emeli a vacsorát. A mákkal azonban óvatosan bánj, mert a fekete ribizlibornak furcsa íze van vele. Ez is egy tökéletes bor a főzéshez. Közép-amerikai receptekben remekül helyettesíti a cseresznyét, és sokoldalúan felhasználható a cseh és szlovák konyhában. Például a fekete ribizli borban párolt marhapofa egészen isteni!
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Mini kóstoló borok |
---|---|
Jótállás: | TOP |
Alkoholtartalom: | 11,5% vol. |
Allergének: | Szulfitok |
Besorolás: | Gyümölcsbor |
Csomagolás: | Üvegpalack |
Gyártó: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Íz: | Félszáraz |
Kupak: | Csavaros kupak |
Lejárati idő: | 1 év, felbontás után 7 nap hűtőben |
Összetevők: | maradék cukor, Fekete ribizli: 50% |
Származási ország: | Csehország 🇨🇿 |
Szín: | Piros 🔴 |
Tartósítószer: | Szalicilsav |
Űrtartalom: | 0,25l |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!