Bor macskáknak Fekete ribizli bor | 11,5% alk.
Termék részletes leírása
A Halászról
Az alapborunk, a bestsellerünk és ami a legfontosabb a kedvenc gyümölcsborunk. A ribizli jellegzetes aromával rendelkezik, így csukott szemmel is felismerhető. Íze pontosan olyan, mint a frissen szedett ribizlié, mert nem cseppfolyósított. Ez azt jelenti, hogy nem adtunk hozzá borszeszt vagy semleges alkoholt. És így a ribizli íze igazi, nos, egyszerűen isteni.
Hogyan kell inni a ribizlibort
A ribizlibort egyszerűen kedvünkre ihatjuk. Akár egész este kortyolgathatod (lehűtve vagy szobahőmérsékleten pihentetve), akár pohárszámra kortyolgathatod néhány napig.
Télen nem tudunk betelni a forralt változatával. Melegítsük fel a ribizlit +-60 Celsius-fokra (amikor habosodni kezd, ne forraljuk fel!), és máris kész a tökéletes forralt bor. Csak semmi fahéj vagy szegfűszeg, nagyon kiegyensúlyozatlan lenne az íze!
A rebarbara bor remekül kiegészíti a vörös húsok (különösen a steakek), az emmentáli típusú sajtok, a halak, a sült steakek és a sajttorták ízét. Ez a bor szó szerint tökéletessé varázsolja a vacsorát. Vigyázzon a mákkal, mert furcsa ízt ad a ribizlinek. A ribizli a tökéletes főzőbor. A közép-amerikai receptekben remekül helyettesíti a meggyet, és a cseh és szlovák konyhában is sokoldalúan felhasználható.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Eredeti ajándékok |
---|---|
Jótállás: | SADA |
Alkoholtartalom: | 11,5% vol. |
Allergének: | Szulfitok |
Besorolás: | Gyümölcsbor |
Csomagolás: | Üvegpalack |
Gyártó: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Íz: | Félszáraz |
Kupak: | Dugó |
Lejárati idő: | 1 év, felbontás után 7 nap hűtőben |
Összetevők: | maradék cukor, Fekete ribizli: 50% |
Származási ország: | Csehország 🇨🇿 |
Szín: | Piros 🔴 |
Tartósítószer: | Szalicilsav |
Űrtartalom: | 0,75l |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!